Ændring af surround højtaler setup.

Jeg har udskiftet mine gamle surround højtaler
Trapez X, ud med et sæt Audiovector M1.
Grunden til dette er at jeg ønskede at hæve mine surrond højtalere, så de kunne side lige under loftet.
Jeg har flyttede min/mine M1 Sigantur ( hvor den ene tidligere fungerede som center surround ), ud på side væggene som derved erstatter de mine Trapez X´er. Jeg manglede jo så en ny center surround højtaler, og derfor investeret jeg i et ekstra sæt M1, men hvor jeg kun bruger den ene.

Front højtaler.

Front højtalerne er F3/Lyd Trapez Xi
I dag hedder F3/lyd – Audiovector, som var navnet på en lang og populær højttaler serie fra F3/Lyd.


Center højtaler.

Audiovector AV3C Super.

Jeg har udskiftet mine gamle surround højtaler Trapez X, ud med et sæt Audiovector M1.
Grunden til dette er at jeg ønskede at hæve mine surrond højtalere, så de kunne side lige under loftet.
Jeg har flyttede min/mine M1 Sigantur ( hvor den ene tidligere fungerede som center surround ), ud på side væggene som derved erstatter de mine Trapez X´er. Jeg manglede jo så en ny center surround højtaler, og derfor investeret jeg i et ekstra sæt M1, men hvor jeg kun bruger den ene.


Surround højtaler.

Audiovector M1 Signature.


Center Surround højtaler.

Audiovector M1.

NB: Mine surround højtaler vender på hoved, for at få diskanten lidt længere ned i lytte højde.


Aktiv Subwoffer.

Energy ESP-150

Sorry, comments are closed for this post.